Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak te kort maar u wilt afscheid kunnen nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Een rouwarrangement is daarvoor uitermate geschikt. Vooral als het arrangement iets persoonlijks heeft waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken. Een sfeervol rouwarrangement kan een tastbare bijdrage leveren aan een waardig afscheid.

Heeft u speciale wensen of weet u nog niet precies wat u wilt? Wij helpen u graag bij de keuze van het soort, de vorm en de stijl van het stuk waarmee u uw laatste groet in bloemen kunt uitdrukken. Uiteraard worden alle rouwstukken en rouwboeketten in overleg met u samengesteld en door ons met de grootste zorg en toewijding gemaakt. Het verwerken van persoonlijke items behoort ook tot de mogelijkheden, evenals het kiezen van een bijzondere vorm van het rouwstuk. Het stuk kan met of zonder rouwkaart of lint worden geleverd.

Het is mogelijk een afspraak bij u thuis of bij ons op locatie te maken. Uiteraard kunnen wij het rouwwerk ook bezorgen; thuis, in de kerk of bij een rouwcentrum.

Een indicatie van de prijzen voor rouwwerk zijn als volgt:

Gestoken rouwstuk vanaf € 60,-
Rouwboeket (liggend) vanaf € 35,-
Sympatieboeket (voor nabestaanden) zonder vaas vanaf € 27,50
Sympatieboeket (voor nabestaanden) met vaas vanaf €35,00